Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, urmărit penal pentru şantaj. Fostul preşedinte, huiduit la Parchet: "Băsescu, la puşcărie"

Traian Băsescu, urmărit penal pentru şantaj. Fostul preşedinte, huiduit la Parchet: "Băsescu, la puşcărie"

Traian Băsescu, urmărit penal pentru şantaj. Fostul preşedinte, huiduit la Parchet: "Băsescu, la puşcărie"
18 Mar 2015   •   11:24

Traian Băsescu este urmărit penal pentru şantaj. Mai puţin de o jumătate de oră a stat fostul preşedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaraţie în faţa procurorilor şi nici jurnaliştilor.

UPDATE -
Gabriela Firea a declarat că Traian Băsescu a încercat să pună presiune psihică asupra sa, atunci când a spus că ar putea să nu-şi mai găsească soţul acasă.

UPDATE -
Într-un comunicat de presă, Parchetul General informează că Băsescu Traian, fost preşedinte al României, a fost pus sub urmărire penală pentru şantaj, ca urmare a plângerii formulate de către doamna Firea Gabriela.

"Azi, 18 martie 2015, domnul Băsescu Traian s-a prezentat la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a-i fi adusă la cunoştinţă învinuirea, context în care apărătorii acestuia au solicitat un termen pentru consultarea dosarului", a precizat sursa citată.

UPDATE
- Traian Băsescu a ieşit din sediul Parchetului General fără a face declaraţii. Băsescu a petrecut 20 de minute în sediul Parchetului General. La plecare, Băsescu a fost huiduit de oamenii adunaţi în faţa Pachetului. Băsescu a refuzat să facă declaraţii în faţa procurorilor.

Traian Băsescu va reveni la Parchet săptămâna viitoare, pentru o nouă audiere


Traian Băsescu a încercat să intervină la procurorul general după instituirera sechestrului pe terenurile de la Nana.Tiberiu Niţu a declarat în această dimineaţă că fostul preşedinte a telefonat la cabinetul său după instituirea sechestrului. Procurorul general spune însă că a refuzat o discuţia cu Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: Tiberiu Niţu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close