Antena 3 CNN Actualitate Un preot şi familia sa, omorâţi de un alt om al Bisericii

Un preot şi familia sa, omorâţi de un alt om al Bisericii

Un preot şi familia sa, omorâţi de un alt om al Bisericii
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Mar 2011   •   18:23

Un preot şi familia lui au fost trimişi pe lumea cealaltă, marţi seară, de un coleg de breaslă. Părintele care le-a adus sfârşitul bărbatului de 40 de ani, soţiei acestuia şi fiicei lor de 15 ani băuse înainte să se urce la volan. A intrat cu bolidul său în maşina în care se aflau cei trei, după care a încercat să dea vina pe o prietenă.

"Din primele date rezultă faptul că autoturismul BMW a intrat în coliziune cu o Dacie, care circula din sens opus şi efectua virajul la stânga", a declarat cms. Mihaela Savu, purtător de cuvânt la IPJ Dâmboviţa. În bolid erau un slujitor al Domnului şi doi prieteni, un bărbat şi o femeie. Aceasta a susţinut, iniţial, că ea s-ar fi aflat la volan.

Cinci echipaje de medici s-au luptat să-i ţină în viaţă pe preotul din maşina spulberată şi pe familia lui. Totul a fost, însă, în zadar.

Tot la spital au ajuns şi celălalt preot împreună cu prietenii săi. Acolo li s-au prelevat probe biologice. Preotul, care ulterior a recunoscut că el a condus, avea o alcoolemie de 0,40 în aerul expirat. Martorii spun că şoferul bolidului conducea cu viteză.

Miercuri dimineaţă, rudele au venit să ia de la morgă trupul preotului, al soţiei şi al fiicei lor. Băiatul de 11 ani al preotului va fi crescut, cel mai probabil, de mătuşa sa.

 

×
Subiecte în articol: preot familie morti alcoolemie masina
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close