Antena 3 CNN Actualitate Un şofer de camion care livra materiale pentru o reparaţie în judeţul Ilfov A MURIT

Un şofer de camion care livra materiale pentru o reparaţie în judeţul Ilfov A MURIT

Un şofer de camion care livra materiale pentru o reparaţie în judeţul Ilfov A MURIT
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Ian 2014   •   16:19
Un şofer de camion, angajat al unui subcontractor Enel a murit în comuna Copăceni, judeţul Ilfov, unde livra materiale pentru o reparaţie, el suferind probabil un infract miocardic, au declarat reprezentanţii serviciului de ambulanţă şi ai companiei.
"Am fost solicitaţi pentru o persoană care avea durere toracică. În moment în care echipajul a ajuns la pacient, acesta era decedat, probabil în urma unui ifarct miocardic", a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), Alice Grasu, conform Mediafax.
Reprezentanţii Enel au precizat la rândul lor că bărbatul în vârstă de 54 de ani, angajat al unui subcontractor al companiei, s-a deplasat cu camionul pentru a livra materialele necesare efectuarii unei lucrari de reparaţii în comuna Copăceni, judeţul Ilfov.
La rândul său, prefectul judeţului Ilfov, Speranţa Cliseru, a anunţat, în cadrul comandamentului de iarnă, că în acest judeţ există "o situaţie mai neplăcută" în urma decesului unui angajat din echipele de intervenţie la liniile electrice, precizând că o altă persoană a decedat în zona aeroportului Henri Coandă.
Prefectului judeţului Ilfov a precizat că în localităţile Vidra şi Copăceni aliementarea cu energie electrică a fost întrerupă de mai bine de 24 de ore, iar linia de medie tensiune din Creţeşti este afectată, în teren lucrând pentru remediere 14 echipe ale companiei Enel şi 7 de la alte companii.
În acest context, Cliseru a anunţat drept "o situaţie neplăcută" decesul unui lucrător de la echipele de intervenţie.
"O situaţie mai neplăcută: un angajat al uneia dintre aceste echipe de intervenţie a decedat în timul serviciului, în timp ce manipula un utilaj care lucra la linia electrică, în Copăceni. De asemenea, mai avem o persoană decedată în zona aeroporului Otopeni, dar făcuse stop cardiac şi a fost găsită în această zonă pe domeniul public", a spus prefectul judeţului Ilfov.
Mai multe localităţi din acest judeţ, dar şi din Giurgiu au rămas nealimentate cu curent electric din cauza condiţiilor meteo, care îngreunează în continuare intervenţia echipelor Enel.
 

×
Subiecte în articol: sofer camion Ilfov alimentare echipe Enel companii
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close