Antena 3 CNN Actualitate Veşti bune pentru bucureşteni. Lucrările la Piaţa Charles de Gaulle se încheie săptămâna viitoare

Veşti bune pentru bucureşteni. Lucrările la Piaţa Charles de Gaulle se încheie săptămâna viitoare

Veşti bune pentru bucureşteni. Lucrările la Piaţa Charles de Gaulle se încheie săptămâna viitoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Oct 2014   •   17:28

Lucrările la Piaţa Charles de Gaulle s-ar putea finaliza săptămâna viitoare, a anunţat, vineri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

"La Charles de Gaulle avem promisiunea că se termină luni, marţi, miercuri care vine, acum turnându-se ultimul strat de uzură pentru a nu mai fi diferenţele respective şi cu timpul, vorbesc în număr de luni, nu de ani, va apărea şi o trecere pe dedesubt de pe Prezan pe colţul cu intrarea în Herăstrău cu acces direct pe dedesubt la Arcul de Triumf. Aceasta va fi făcută din bugetul nostru, pentru că nu intră în banii europeni pe care îi avem pentru consolidarea şi refacerea Arcului de Triumf", a precizat Oprescu, potrivit Agerpres.

El a menţionat că la sfârşitul lunii iunie erau începute 2.035 de lucrări.

"Nu sunt numai lucrări edilitare, ci şi de construcţii. S-au restrâns, în sensul că s-au terminat, iar acolo unde nu s-au finalizat am cerut să fie semnalizate foarte bine şi să se grăbească să se poată termina", a mai precizat Oprescu.

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close