Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Ar fi trebuit ca oamenii să aibă de mâncarea acasă la ei, nu să le dea Băsescu fasole

Victor Ponta: Ar fi trebuit ca oamenii să aibă de mâncarea acasă la ei, nu să le dea Băsescu fasole

Victor Ponta: Ar fi trebuit ca oamenii să aibă de mâncarea acasă la ei, nu să le dea Băsescu fasole
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    01 Dec 2011   •   22:55

Invtitat la ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", Victor Ponta a declarat că este deranjat de politicienii  care s-au îmbrăcat în uniforma militară cu ocazia Zilei Naţionale a României, arborând însemne ale unor grade militare pentru care nu au făcut nimic.

Preşedintele Partidului Social-Democrat susţine că anumite manifestaţii de 1 decembrie au fost organizate doar pentru a hrăni orgoliul conducătorilor.

Victor Ponta susţine că guvernanţii ar trebui să vegheze ca fiecare român să aibă de mâncare acasă, nu să îi dea o porţie de fasole fiartă şi un cârnat pentru ca, profitând de foamea poporului, să se hrănească din mulţumirile oamenilor.

 


Mii de oameni din marile oraşe s-au călcat în picioare ca să prindă o porţie de fasole cu cârnaţi oferită gratuit de autărităţi de Ziua Naţională. Oamenii au lăsat ruşinea la o parte şi s-au împins să ajungă primii la corturile cu mâncare.

Vedeţi înregistrarea integrală a emisiunii aici.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Victor Ponta 1 Decembrie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close