Antena 3 CNN Actualitate Wings for Life, un maraton pentru viaţă

Wings for Life, un maraton pentru viaţă

Wings for Life, un maraton pentru viaţă
Sursa foto: Foto: wingsforlifeworldrun.com
28 Apr 2015   •   10:27

Pe 3 mai, la ora 14.00 (ora României), întregul mapamond va alerga simultan într-o cursă caritabilă cu un singur scop: strângerea fondurilor pentru cercetarea leziunilor măduvei spinării.

„În aceeaşi zi, în 35 de locaţii, în toate continentele, în 33 de ţări milioane de oameni vor lua startul în acest ultramaraton caritabil. Taxa în România este de 124 de lei”, a explicat Daniel Pisică, director sportiv al ultramaratonului Wings for Life.

Conceptul cursei este unul unic în România. Dacă la toate cursele se aleargă de la linia de start către linia de „finish”, la acest ultramaraton aleargă linia de „finish” după sportiv.

„După ce decideţi să vă înscrieţi, primiţi un kit de participare. Kitul acela conţine mai multe lucruri, cel mai important fiind numărul de concurs care va avea ataşat un cip pe el. În momentul în care se dă startul. La o jumătate de oră după ce s-a dat startul, o maşină cu o antenă specială montată pe ea pleacă şi în momentul în care această maşină trece pe lângă fiecare atlet, cipul se dezactivează şi practic cursa se încheie pentru acel sportiv”, a mai declarat Daniel Pisică.

Aici găsiţi mai multe detalii referitoare la ultra-maratonul Wings for Life

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close