Antena 3 CNN Show Tabloid Primele imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, târâtă pe șosea de tatăl ei și un bodyguard

Primele imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, târâtă pe șosea de tatăl ei și un bodyguard

Primele imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, târâtă pe șosea de tatăl ei și un bodyguard
Sursa foto: Foto cancan.ro
16 Sep 2016   •   18:16

Alessandra Stoicescu a prezentat, la ”100 de minute”, de la Antena 3, imaginile cu momentul în care Cristian Boureanu își târăște la propriu fiica, ajutat de un bodyguard, pe o șosea din nordul Capitalei.

Imaginile, care au fost obținute de cancan.ro, surprind intervenția fostului politician, ajutat de ”un adevărat comando”, pentru găsirea fiicei sale.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bodyguardul care l-a ajutat pe Cristian Boureanu să își târască fiica pe stradă are dosar penal pentru sechestrare, într-o cauză mai veche.

Fostul parlamentar Cristian Boureanu a fost acuzat de propria fiica de agresiune. Adolescenta a fost filmată, luni după-amiază, când implora după ajutor. Poliţişti şi jandarmi au încercat să intervină. Fata le spunea că, dacă va ajunge acasă, va primi o bătaie cruntă. În cele din urmă, tatăl şi fiica au ajuns la secţia de poliţie, iar fostul parlamentar este acum cercetat pentru ”rele tratamente aplicate minorului”.

Motivul pentru care Cristian Boureanu și-a bătut fiica în stradă, de față cu toată lumea

”Ioana are tupeu pentru că nu a fost bătută niciodată!”

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, locuiește cu Ioana de aproape doi ani, timp în care au devenit destul de apropiate, sare în apărearea omului de afaceri declarând că scena provocată de Ioana este doar un teatru adolescentin.

 

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat la o clinică privată
x close