Antena 3 CNN Sport Lumea fotbalului era să piardă un titan

Lumea fotbalului era să piardă un titan

Lumea fotbalului era să piardă un titan
24 Noi 2015   •   09:30

În urmă cu două săptămîni, președintele suspendat al forului mondial a ajuns la spital: ”Presiunea și stresul acumulat în ultimul timp au fost de vină”, scrie gsp.ro.

Sepp Blatter suportă greu ideea de a sta departe de FIFA. După suspendarea dictată împotriva lui de Comisia de Etică, pe 7 octombrie, președintele forului mondial s-a simțit de la o zi la alta mai rău. La începutul lui noiembrie a stat internat cîteva zile în spital, iar deunăzi a dezvăluit că era să moară!

"Am fost între îngerii care cîntau și diavolul care făcea focul. Dar au cîștigat îngerii care cîntau", a povestit Blatter postului elvețian RTS. Oficialul de 79 de ani dă vina pe presiunea de pe umerii săi și pe stresul acumulat în ultimul timp: "La un moment dat, corpul spune «ajunge! Destul e destul!». Dar dacă ești puternic psihic, poți să reziști".

Acuzat de corupție și aflat în vizorul FBI și al procurorilor elvețieni, Blatter a fost forțat să-și depună mandatul în iunie, la cîteva zile după ce fusese reales. Apoi a apărut scandalul celor 1,83 milioane de euro plătite de el lui Michel Platini în 2011, fără contract. FIFA i-a suspendat în octombrie, iar ieri a deschis și o procedură. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă 7 ani de suspendare! Verdictul e așteptat într-o lună.

×
Subiecte în articol: Sepp Blatter FIFA
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close