Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Preţurile biletelor la JO de iarnă din 2014, cuprinse între 33 şi 1320 de dolari

Preţurile biletelor la JO de iarnă din 2014, cuprinse între 33 şi 1320 de dolari

Preţurile biletelor la JO de iarnă din 2014, cuprinse între 33 şi 1320 de dolari
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    21 Ian 2013   •   11:51

Preţurile biletelor pentru Jocurile Olimpice de la Sochi din 2014 vor fi cuprinse între 33 şi 1320 de dolari, potrivit ziarului rus Izvestia, citat de Ria Novosti.

Aşa cum era de aşteptat, cele mai scumpe tichete vor fi cele de la hochi, pentru un loc la finala masculină doritorii urmând să plătească 1320 de dolari. Cel mai ieftin bilet va ajunge la 230 de dolari.

Patinajul artistic se numără de asemenea printre cele mai urmărite evenimente la Olimpiada de iarnă, iar preţurile biletelor, cuprinse între 65 şi 650 de dolari, reflectă acest lucru.

Biletele de 33 de dolari vor fi disponibile la competiţia feminină de sanie pe echipe, în timp ce fanii care doresc să urmărească biathlon, sărituri cu schiurile, patinaj viteză sau curling vor trebui să plătească între 50 şi 214 dolari.

Potrivit sursei citate, organizatorii Olimpiadei de la Sochi urmează să confirme preţurile bletelor în perioada următoare.

„Condiţiile achiziţionării biletelor vor fi anunţate de Comitetul de Organizare, odată cu începerea vânzărilor, în luna februarie”, notează Izvestia.

Pentru suporterii care doresc doar să simtă atmosfera Jocurilor Olimpice, există posibilitatea de a plăti 6 dolari pentru accesul în satul olimpic, fără a putea intra însă la competiţii.

La începutul acestei luni, preşedintele rus Vladimir Putin a semnat o lege prin care cei prinşi că încearcă să vândă bilete la negru vor fi nevoiţi să plătească amenzi ce pot ajunge până la 33.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: Jocurile Olimpice de iarna Rusia
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close