Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Audi A CÂŞTIGAT cursa de la Le Mans

Audi A CÂŞTIGAT cursa de la Le Mans

Audi A CÂŞTIGAT cursa de la Le Mans
Sursa foto: Foto: sanluisobispo.com
15 Iun 2014   •   18:27
Echipa Audi, formată din francezul Benoît Treluyer, elveţianul Marcel Fassler şi germanul Andre Lotterer, a câştigat, duminică, a 82-a ediţie a cursei de 24 de ore de la Le Mans, constructorul german impunându-se pentru a cincea oară consecutiv în această competiţie, informează AFP.
Audi s-a impus pentru a 13-a oară la Le Mans, datorită unui prototip hibrid R18.
Echipajul numărul 2 al celor de la Audi, format din francezul Benoît Treluyer, elveţianul Marcel Fassler şi germanul Andre Lotterer, au devansat primul echipaj al constructorului german, format din Tom Kristensen (Danemarca) - Lucas Di Grassi (Brazilia) - Marc Gene (Spania), şi echipajul numărul opt al celor de la Toyota, format din Nicolas Lapierre (Franţa) - Sebastien Buemi (Elveţia) - Anthony Davidson (Marea Britanie).
Treluyer, Fassler şi Lotterer s-au impus pentru a treia oară la Le Mans, după ce au mai câştigat această cursă în 2011 şi 2012.
Fostul campion mondial la fotbal cu naţionala Franţei, Fabien Barthez, a participat la cursă cu un Ferrari 458 şi a încheiat prima sa participare la această competiţie pe locul 27.
 

×
Subiecte în articol: audi cursa prototip competitie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close