Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Real Madrid, a treia echipă calificată în optimile de finală

Liga Campionilor: Real Madrid, a treia echipă calificată în optimile de finală

Liga Campionilor: Real Madrid, a treia echipă calificată în optimile de finală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    03 Noi 2011   •   00:14

După ce marţi seară FC Barcelona şi AC Milan au devenit primele echipe care şi-au asigurat prezenţa în optimile de finală ale Ligii Campionilor, miercuri a fost rândul celor de la Real Madrid să facă acest pas.

 
Echipa lui Jose Mourinho a câştigat cu 2-0 în Franţa, cu Olympique Lyon, prin dubla lui Cristiano Ronaldo, şi este singura cu punctaj maxim şi fără gol primit după primele patru etape din faza grupelor. 
 
Locul 2 în grupa D este ocupat de Ajax, care, după 4-0 acasă cu Dinamo Zagreb, a devenit favorită la calificare, având 7 puncte, cu trei mai multe decât Lyon. 
 
Cu Cristi Chivu titular şi integralist, Inter Milano şi-a consolidat poziţia de lider în grupa B, după ce a învins pe teren propriu pe Lille cu 2-1. Walter Samuel a deschis scorul pentru nerazzurri, pentru ca Diego Milito să dubleze avantajul italienilor după pauză. Reuşita de onoare a francezilor a venit cu şapte înainte de final, din partea lui De Melo.
 
Inter a profitat de remiza albă dintre Trabzonspor şi TSKA Moscova şi s-a desprins la patru puncte în fruntea grupei. În ciuda faptului că are doar 2 puncte, Lille continuă să aibă şanse importante de calificare mai departe, urmând să întâlnească pe TSKA în deplasare şi pe Trabzonspor acasă.
 
Mario Gomez a reuşit un hattrick de senzaţie în prima repriză a meciului dintre Bayern Munchen şi Napoli, însă italienii au fost aproape de o revenire spectaculoasă, fundaşul Fernandez marcând de două ori pentru echipa lui Walter Mazzarri. Bavarezii s-au impus în cele din urmă cu 3-2 şi au făcut un pas important spre calificarea în optimi din postura de câştigători ai grupei A.
 
În celălalt meci al grupei, pe Madrigal, Manchester City a învins cu 3-0 pe Villarreal, dublă Yaya Toure şi un gol din penalty al lui Balotelli, şi a urcat pe locul 2, cu 7 puncte, două mai multe decât Napoli.
 
Rezultate Liga Campionilor
 
Grupa A: Bayern Munchen - Napoli 3-2, Villarreal - Man. City 0-3
 
Grupa B: Trabzonspor - TSKA Moscova 0-0, Inter Milano - Lille 2-1
 
Grupa C: Benfica - FC Basel 1-1, Man. United - Oţelul 2-0
 
Grupa D: Ol. Lyon - Real Madrid 0-2, Ajax - Dinamo Zagreb 4-0.
 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close