Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Primire "călduroasă" pentru un antrenor bulgar. A fost dezbrăcat de suporteri la conferinţa de presă

Primire "călduroasă" pentru un antrenor bulgar. A fost dezbrăcat de suporteri la conferinţa de presă

Primire "călduroasă" pentru un antrenor bulgar. A fost dezbrăcat de suporteri la conferinţa de presă
de M.C.    |    08 Oct 2013   •   22:13

Un grup de suporteri ai echipei Levski Sofia l-au primit cu ostilitate pe noul antrenor al echipei. Ivaylo Petev a fost dat afară de la prima sa conferinţă de presă, după ce ultraşii l-au dezbrăcat de bluza şi tricoul inscripţionate cu numele clubului bulgar. 

 
Totul s-a petrecut în faţa aparatelor de filmat, grupul format din aproximativ 20 de ultraşi fiind nemulţumit de înlocuirea tehnicianului Slavisa Jokanovic, după mai puţin de trei luni de mandat. Mai mult, aceştia l-au acuzat pe Petev că este suporterul rivalei de moarte, CSKA Sofia.
 
Jokanovic a fost adus în vară la Sofia, însă a fost demis după o serie de rezultate negative, care au dus-o pe Levski pe locul şase. 
 
Petev este fostul antrenor al liderului campionatului bulgar, Lodogorets Razgrad, iar deocamdată este incert dacă acesta va accepta fotoliul de antrenor al lui Levski. Petev are 38 de ani şi a jucat în cea mai mare parte a carierei pentru Litex Lovech.

×
Subiecte în articol: Bulgaria
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close