Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid şi Atletico Madrid au încheiat la egalitate, scor 1-1, în turul Supercupei Spaniei

Real Madrid şi Atletico Madrid au încheiat la egalitate, scor 1-1, în turul Supercupei Spaniei

Real Madrid şi Atletico Madrid au încheiat la egalitate, scor 1-1, în turul Supercupei Spaniei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    20 Aug 2014   •   09:58

Columbianul James Rodriguez a marcat primul său pentru Real Madrid, chiar la debutul pe Santiago Bernabeu, dar reuşita sa nu a fost suficientă pentru campioana Europei, care a remizat cu Atletico Madrid, scor 1-1, în turul Supercupei Spaniei.

Deşi i-a pierdut în această vară pe Diego Costa, Filipe Luis, David Villa şi Thibaut Courtois, Atletico a rămas un adversar incomod pentru formaţia lui Carlo Ancelotti, care are ca obiectiv cucerirea tuturor celor şase trofee aflate în joc în acest sezon.

Însă după ce a câştigat Supercupa Europei săptămâna trecută, Real este în pericol să-şi vadă visul năruit de marea rivală din capitală, care va avea avantajul terenului propriu în returul de vineri.

Ancelotti are şi alte motive de îngrijorare, după ce starul echipei sale, portughezul Cristiano Ronaldo, a fost schimbat la pauză, din cauza unei accidentări la spate. Înlocuitorul său, James Rodriguez, a fost cel care a oferit iluzia unui succes, atunci când a marcat în minutul 81, şi cu ajutorul unei devieri a unui adversar.

După ce a pierdut finala Ligii Campionilor într-o manieră dramatică, fiind egalată în ultimul minut al timpului regulamentar, Atletico părea că este aproape de a rata un nou trofeu în faţa Realului în urma unui gol venit pe final. Însă dacă Diego Simeone a fost nevoit să schimbe jucătorii, determinarea echipei sale din sezonul trecut a rămas, astfel că, în minutul 88, Raul Garcia a egalat cu o lovitură de cap, după un corner executat excelent de Koke.

La fel ca de atâtea ori în stagiunea precedentă, Atletico a găsit puterea de a reveni şi de a-şi pune în dificultate adversarul mai bine cotat. Iar vineri, pe Vicente Calderon, Simeone şi elevii săi pot pune Supercupa Spaniei lângă fantasticul titlu obţinut în mai.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close