Antena 3 CNN Sport Off Sport Călăul lui Chelsea din semifinala CL cu Barcelona, Ovrebo, s-a călugărit pentru a scăpa de coşmaruri

Călăul lui Chelsea din semifinala CL cu Barcelona, Ovrebo, s-a călugărit pentru a scăpa de coşmaruri

Călăul lui Chelsea din semifinala CL cu Barcelona, Ovrebo, s-a călugărit pentru a scăpa de coşmaruri
Sursa foto: tom henning ovrebo
28 Dec 2009   •   15:03

Norvegianul Tom Henning Ovrebo a trăit un coşmar continuu după infama semifinală a ediţiei trecute a Ligii Campionilor, Chelsea - Barcelona 1-1. Ovrebo a fost atunci contestat dur de jucătorii englezilor chiar pe teren, iar după meci a fost făcut praf de presa internaţională şi norvegiană. Călugăria a fost singura soluţie pentru ca Ovrebo să uite de gândurile negre, iar acum fostul arbitru se numeşte "părintele Knut".
?Doar retragerea în meditaţie, căutarea spirituală şi gândul către ceilalţi mă pot ajuta să recuperez pacea personală pe care am pierdut-o în acea noapte fatidică de la Londra. Îmi cer scuze public lui Chelsea, Madridului şi lumii întregi. Şi am devenit călugăr. De-acum înainte voi fi cunoscut drept părintele Knut?, a declarat Ovrebo, potrivit publicaţiei spaniole
Ovrebo va fi, din acest moment, un misionar şi îşi va căuta liniştea în cele sfinte, după ce luni de zile a fost chinuit de amintirile din timpul partidei şi de reacţia oamenilor pe care îi întâlnea.
?Am căutat o explicaţie pentru prestaţia mea de pe Stamford Bridge. Nu am găsit-o nici la Freud, nici la ceilalţi consacraţi în domeniu. Am trăit un infern, în fiecare zi îi vedeam pe Drogba, Ballack şi pe Essien. Nu puteam trăi aşa. Greşelile mele s-au prelungit în timp, pentru că Barcelona a câştigat Liga Campionilor şi apoi a participat în Supercupa Europei şi CM al Cluburilor. Am trăit într-o angoasă continuă?, a declarat fostul arbitru.
Londonezii au acuzat neacordarea a trei lovituri de la 11 metri în returul semifinalei Ligii Campionilor cu FC Barcelona. Două dintre ele au venit la scorul de 1-0 pentru Chelsea, iar ultimul la 1-1, în prelungirile partidei, când englezii căutau cu disperare golul calificării în finala competiţiei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close