Antena 3 CNN Sport Off Sport Nouă sute de tricouri au fost vândute într-o singură oră! Ce club a reuşit această performanţă

Nouă sute de tricouri au fost vândute într-o singură oră! Ce club a reuşit această performanţă

Nouă sute de tricouri au fost vândute într-o singură oră! Ce club a reuşit această performanţă
23 Iul 2014   •   23:47

Noul jucător al echipei de fotbal Real Madrid James Rodriguez, prezentat marți oficial la Madrid, a făcut vânzări record pentru magazinul clubului: 900 de tricouri într-o singură oră, relatează AGERPRES.

Mijlocaș al clubului madrilen pentru următorii șase ani, fotbalistul columbian a fost prezentat în fața a 35.000 de suporteri pe stadionul Santiago Bernabeu. După aceea, ''o maree umană'' a invadat magazinul clubului, scrie cotidianul sportiv spaniol Marca. Fanii doreau să cumpere cât mai repede tricouri cu numele fotbalistului de 23 de ani și cu numărul 10.

Clubul a vândut astfel 900 de tricouri într-o singură oră, adică 15 pe minut! Prețul unui tricou este de 101 euro, așa încât Real Madrid a câștigat 90.900 de euro. Cifrele arată puterea echipei pe piața produselor derivate care ar putea, cu timpul, să facă rentabil transferul de circa 80 de milioane de euro, comentează cotidianul francez.

×
Subiecte în articol: Real Madrid
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close