Antena 3 CNN Sport Off Sport Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton ar putea începe o carieră muzicală. Uite ce mesaj a postat pe Facebook

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton ar putea începe o carieră muzicală. Uite ce mesaj a postat pe Facebook

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton ar putea începe o carieră muzicală. Uite ce mesaj a postat pe Facebook
Sursa foto: Foto: Lewis Hamilton/Facebook
02 Mar 2015   •   21:09

Pilotul Lewis Hamilton, dublu campion de Formula 1, visează să devină producător muzical, scrie The Sun, menţionând că britanicul de 30 de ani şi-a instalat propriul studio de înregistrări acasă, fiind gata să-şi lanseze primele producţii.

Lewis poartă tratative cu mai multe nume din industria muzicală, printre care Roc Nation, compania fondată şi deţinută de Jay Z', a declarat tabloidul britanic o sursă nenominalizată. Roc Nation are în portofoliu cântăreţi ca Rihanna, Rita Ora, Shakira, Kylie Minogue, Kanye West sau Calvin Harris.

'Petrece mult timp în studio şi colaborează cu nume mari. Ia în serios muzica, chiar dacă Formula 1 rămâne prioritatea lui', a adăugat sursa.

De altfel, o fotografie a pilotului, postată pe reţelele de socializare, nu lasă nicio îndoială asupra pasiunii sale pentru muzică. Fotografia, făcută într-un studio, este însoţită de un comentariu al lui Hamilton.

'Când nu sunt în maşină, acesta este locul meu preferat. Este cetatea mea de singurătate, care îmi permite să mă îndepărtez de tot şi să îmi las creativitatea să se exprime. Îmi place muzica şi îmi place să produc muzică', a scris pilotul, adăugând că, poate, într-o bună zi va cânta ceva pentru fanii săi de pe internet. 

 

×
Subiecte în articol: Formula 1
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close