Antena 3 CNN Sport Off Sport Simona Halep, lăudată de WTA: În doar 79 de minute, a reuşit 23 de lovituri câştigătoare

Simona Halep, lăudată de WTA: În doar 79 de minute, a reuşit 23 de lovituri câştigătoare

Simona Halep, lăudată de WTA: În doar 79 de minute, a reuşit 23 de lovituri câştigătoare
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
de M.Z.    |    26 Ian 2015   •   09:31

Halep a trecut vijelios în sferturi - acesta a fost comentariul făcut pe site-ul WTA, după meciul de ieri al româncei. Românca şi-a egalat performanţa de anul trecut la Australian Open şi şi-a asigurat locul 3 WTA. 

 
Simona Halep şi-a egalat cea mai bună performanţă realizată la Melbourne. Sportiva noastră a ajuns din nou în sferturi la Australian Open, la fel ca anul trecut. 
 
Halep a fost lăudată şi pe site-ul oficial WTA, pentru jocul din optimi. "În doar 79 de minute, Simona a reuşit 23 de lovituri câştigătoare. Cifrele sunt uimitoare", a notat site-ul oficial al WTA.
 
"Simona Halep a rupt vraja meciurilor pierdute împotriva belgiencei Yanina Wickmayer şi a navigat spre sferturile de finală" a scris şi Reuters, în timp ce italienii de la Gazzetta dello Sport au notat că românca s-a calificat aşa cum era de aşteptat.  

Românca şi-a apărat astfel punctele câştigate în 2014 şi şi-a asigurat locul 3 în ierarhia mondială. Simona Halep ar fi fost depăşită de Petra Kvitova, dacă ar fi pierdut împotriva lui Wickmayer.
 
Pentru calificarea în sferturi, românca va primi şi un cec în valoare de  240.000 de euro.
Dacă va trece şi de Makarova, Halep va juca pentru un loc în finală cu o adversară de top, Maria Şarapova sau Eugenie Bouchard.
 
Mai mult, jucătoarea nostră are şansa de a urca în clasamentul WTA. Halep trebuie să câştige însă trofeul pentru a ajunge cel puţin pe locul 2. 
 

×
Subiecte în articol: Simona Halep WTA
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close