Antena 3 CNN Sport Off Sport Tâlhar de ocazie. Ce face dependenţa de jocurile de noroc dintr-un sportiv român

Tâlhar de ocazie. Ce face dependenţa de jocurile de noroc dintr-un sportiv român

Tâlhar de ocazie. Ce face dependenţa de jocurile de noroc dintr-un sportiv român
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    08 Noi 2011   •   22:54

Dependenţa de jocuri de noroc l-ar fi împins pe multiplul campion la polo din Oradea să se transforme în tâlhar de ocazie. Cu această pledoarie, avocatul său a cerut eliberarea sportivului. Mărturiile psihologilor susţin varianta.

Multiplul campion naţional la polo a ajuns după gratii, pentru că vineri a intrat cu o cagulă pe faţă într-o sală de jocuri din Oradea, a lovit-o pe casieră şi i-a cerut încasările. Când tânărul încerca să ia banii, femeia a ieşit din cazinou şi l-a închis înăuntru. Jefuitorul de ocazie a fost obligat să aştepte venirea poliţiei.

"Eu am depus în probaţiune o serie de acte de pe un site scrise de către psihologi, nu de oameni de rând care spun că dependenţa de jocurile de noroc duce şi la astfel de acte. Sigur nu este o scuză, însă o măsură preventivă nu ar duce la vindecarea unei astfel de probleme", a declarat avocatul sportivului, Paul Trif.

Magistraţii nu au fost însă impresionaţi de problema sportivului şi nu l-au eliberat. Avocatul lui nu se lasă şi a anunţat că va depune recurs.

 


×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close