Antena 3 CNN Sport Tenis Prima reacție a Simonei Halep după retragerea de la Turneul Campioanelor 2018

Prima reacție a Simonei Halep după retragerea de la Turneul Campioanelor 2018

Prima reacție a Simonei Halep după retragerea de la Turneul Campioanelor 2018
Sursa foto: Foto: Simona Halep/ Facebook
de S.T.    |    18 Oct 2018   •   12:22

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, care va termina anul pe primul loc în clasamentul mondial, s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc în perioada 21-28 octombrie, informează site-ul WTA.

„Din păcate, după multe discuții cu echipa și dictorii, am luat decizia să mă retrag de la Finalele WTA din Singapore. Am vrut să termin 2018 la un nivel înalt, după un an incredibil, dar din păcate afecțiunea la spate nu s-a vindecat conform așteptărilor noastre și trebuie să mă gândesc pe termen lung mai întâi la sănătatea mea.

Sunt tristă că nu voi putea juca la a cincea și ultima ediție de la Singapore (din 2019, Turneul Campioanelor se va desfășura la Shenzhen – n.red.), dar am încredere că am luat decizia corectă și voi face tot ce îmi stă în puteri ca să particip la Turneul Campioanelor de anul viitor. Singapore este un oraș special și sunt sigură că fanii se vor bucura să vadă meciuri de tenis fantastice săptămâna aceasta”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Simonei Halep.

De pe urma retragerii româncei va beneficia olandeza Kiki Bertens, numărul 9 în clasamentul WTA Race, care a obţinut trei titluri în acest sezon, printre care şi cel de la Cincinnati, după o finală cu Halep.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close