Antena 3 CNN Externe Clubul Bilderberg se reuneşte lângă Barcelona

Clubul Bilderberg se reuneşte lângă Barcelona

Clubul Bilderberg se reuneşte lângă Barcelona
Sursa foto: clubul bildeberg
03 Iun 2010   •   20:22

Clubul de la Bilderberg, organizaţie despre care se spune că în secret controlează lumea, se pregăteşte să se întâlnească într-o staţiune exclusivă de lângâ Barcelona.

Spaţiul aerian a fost închis lângă Sitges, pe măsură ce membrii clubului, printre care se numără regi, preşedinţi şi oameni de afaceri, au sosit pentru întâlnirea de trei zile, ce debutează joi.
Clubul se va reuni la Hotel Dolce din Sitges, locaţie de cinci stele în staţiunea de lângă Barcelona.
Printre posibilii participanţi la conferinţa din acest an se crede că se numără Regina Sofia a Spaniei, Regina Beatrice din Olanda, Prinţul Philippe al Belgiei..
De asemenea, premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero se crede că va ţine discursul de deschidere.
Potrivit presei spaniole, ministrul spaniol de externe Angel Moratinos, şi cel fostul ministru al economiei Pedro Solbes vor fi prezenţi.
Cum Spania se străduieşte să iasă din cea mai gravă recesiune, ea ar putea cere sfatul liderilor economici şi politici din lume, printre care Pascal Lamy, directorul OMC,Jean-Claude Trichet, preşedintele Băncii Centrale Europene,Jaap de Hoop Scheffer, ex-secretarul general al NATO, şi Robert Zoellick, preşedintele Băncii Mondiale.
Procedurile vor fi supervizate de David Rockefeller, care în 1954 a fost unul dintre fondatorii Clubului Bilderberg .
Printre subiectele de discuţue sunt viitorul euro şi al dolarului, lecţiile din criza financiară din Grecia, lupta contra terorismului, ameninţările contra NATO din Afganistan, Iran şi Rusia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barcelona
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close