Antena 3 CNN High Tech Mass Effect 2, un joc video anunţat de Bioware

Mass Effect 2, un joc video anunţat de Bioware

Mass Effect 2, un joc video anunţat de Bioware
Sursa foto: mass effect 2
18 Mar 2009   •   13:10

Bioware a anunţat cel de-al doilea capitol din seria jocului Mass Effect, versiune care va fi comercializată la începutul lui 2010. Trilogia Mass Effect a apărut în 2007, şi este o aventură SF plină de extratereştri periculoşi şi planete care nu au fost încă descoperite.

În Mass Effect 2 jucătorii vor descoperi că armata lui Saren, formată din soldaţi Geth, a fost înfrântă, însă omenirea nu este încă în siguranţă, şi se confruntă acum cu o altă problemă şi mai mare.

?Vom întrece experienţa anterioară oferită de joc, am adus fanilor Mass Effect mai multe opţiuni în privinţa armelor dar şi posibilitatea de a explora în profuzime o planetă, totul pe fondul unei poveşti emoţionale şi captivante?, a declarat dr. Ray Muzyka, general manager şi CEO la BioWare.

?Mass Effect 2 se profilează a fi un RPG inconfundabil, care nu va fi trecut uşor cu vederea, şi îi va transpune pe jucători într-o călătorie de tipul celui dintr-un roller coaster, cu o intrigă ameţitoare şi acţiune fără limite?, a mai spus Ray Muzyka.

Mass Effect 2 va fi lansat pentru PC şi Xbox 360 la începutul lui 2010.



Pentru cele mai mici preţuri la produse IT&C, electronice şi electrocasnice accesaţi www.totulredus.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: joc video
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close