Antena 3 CNN High Tech Televizoarele 3D au intrat pe piaţa americană. Aparatele se vând cu 3.000 de dolari (VIDEO)

Televizoarele 3D au intrat pe piaţa americană. Aparatele se vând cu 3.000 de dolari (VIDEO)

Televizoarele 3D au intrat pe piaţa americană. Aparatele se vând cu 3.000 de dolari (VIDEO)
11 Mar 2010   •   19:35

Televizoare 3D au intrat, de astăzi, pe piaţa americană. Aparatele costă aproape 3.000 de dolari şi vin cu un DVD player şi cu o pereche de ochelari speciali. Evenimentul a fost sărbătorit printr-un concert al formaţiei Black Eyed Peas.

10.000 de oameni au participat, în New York, la punerea pe piaţă a televizoarelor tridimensionale pe piaţa americană. Concertul inaugural a fost susţinut de Black Eyed Peas şi a avut loc chiar în Times Square, unul dintre cele mai cunoscute locuri din metropola americană. La eveniment a fost şi regizorul James Cameron, cel care a obţinut încasări record cu filmul 3D Avatar.


"Spre asta ne îndreptăm cu toţii. Cu siguranţă, spre asta se îndreaptă industria cinematografică. Am văzut deja asta. Există un foarte mare grad de receptivitate din partea publicului în ceea ce priveşte 3D-ul", a spus James Cameron.

Preţul televizoarelor 3D porneşte în New York de la 2.900 de dolari. În pachet se mai află un dvd player şi o pereche de ochelari speciali. "Cred că preţul este rezonabil şi mulţi dintre clienţii noştri vor fi plăcut surprinşi să constate cât de accesibil este de fapt", a declarat un comerciant.

Americanii sunt încântaţi de noua tehnologie. Cu toate acestea, unii dintre ei spun că preţul este, încă, destul de mare.

"O să mai aştept măcar doi ani, până când tehnologia va deveni mai accesibilă, şi atunci voi cumpăra." "E super. Aş spune chiar că se vede mai bine decât în cinematografe pentru că sunt ochelarii despre care se tot vorbea. Parcă imaginea este mai profundă decât am văzut până acum. E frumos."

Vânzătorii spun că se aşteaptă la vânzări record în zilele care urmează.



Antena 3

×
Subiecte în articol: SUA
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close