Antena 3 CNN Politică Creatoarea de modă Irina Schrotter candidează la Europarlamentare din partea PD-L Neamţ

Creatoarea de modă Irina Schrotter candidează la Europarlamentare din partea PD-L Neamţ

Creatoarea de modă Irina Schrotter candidează la Europarlamentare din partea PD-L Neamţ
Sursa foto: irina schroetter
02 Mar 2009   •   20:56

Organizaţia Neamţ a PD-L o susţine pe creatoarea de modă Irina Schrotter pentru candidatura la Parlamentul European. Informaţia a fost confirmată, luni, pentru Mediafax, de prim vicepreşedintele PDL Neamţ, Vasile Pruteanu.
Pruteanu a spus că va explica marţi cum s-a ajuns la decizia candidaturii Irinei Schrotter din partea organizaţiei nemţene a PDL.
"Am fost mai mult decât onorată atunci când mi s-a propus să candidez din partea judeţului Neamţ. Şi judeţul Iaşi, ca şi judeţul Neamţ fac parte din regiunea Nord - Est şi trebuie reprezentate corect. Sunt foarte legată de judeţul Neamţ, fac parte chiar şi din Clubul Montan Român, condus de Constantin Lăcătuşu", a declarat Irina Schrotter.
Creatoarea de modă a precizat că a primit invitaţia din partea lui Gheorghe Ştefan, preşedintele PDL Neamţ, şi a răspuns imediat.
"Eu nu am mai fost membră a niciunui partid, dar săptămâna trecută, pentru prima dată, am semnat o adeziune la filiala Neamţ a PDL. Sunt onorată şi este o adevărată plăcere pentru mine să pot reprezenta judeţul Neamţ la aceste alegeri", a adăugat candidatul pentru europarlamentare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close