Antena 3 CNN Politică Cristian Diaconescu va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD

Cristian Diaconescu va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD

Cristian Diaconescu va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD
Sursa foto: Cristian Diaconescu
23 Ian 2010   •   11:25

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu s-ar fi decis să candideze la preşedinţia partidului, au declarat surse din partid pentru Agerpres. Decizia lui Diaconescu ar veni la numai o zi după ce Miron Mitrea şi-a anunţat candidatura, pentru funcţia de preşedinte al PSD. Mitrea îşi justifica decizia, spunând că nu are de ales, atâta timp cât Diaconescu nu a luat o hotărâre.

În urmă cu câteva zile, Cristian Diaconescu declara că ar putea să îşi asume candidatura la preşedinţia partidului, dar nu pentru a contribui la schgimbarea unei oligarhii cu alta, ci dacă analiza internă va releva necesitatea unei schimbări pentru modernizarea acestei formaţiuni politice.

"Eu, ca politician sunt gata să mi-o asum (candidatura- n.r.), dar o astfel de asumare presupune că numai candidatura pentru preşedinţia partidului este importantă în acest partid. Presupune o analiză din care să rezulte necesitatea unei schimbări în ceea ce priveşte formula de conducere din care fac şi eu parte. Dacă actuala formulă de conducere trebuie schimbată pentru un scop anume şi nu pentru a face loc altora este în regulă. Altfel intrăm în jocul de oligarhie" a afirmat Diaconescu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristian Diaconescu PSD
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close