Antena 3 CNN Politică Maneaua electorală: Copilul de Aur şi piesa "Ei cu ei, noi cu voi" (VIDEO)

Maneaua electorală: Copilul de Aur şi piesa "Ei cu ei, noi cu voi" (VIDEO)

Maneaua electorală: Copilul de Aur şi piesa "Ei cu ei, noi cu voi" (VIDEO)
17 Noi 2008   •   14:08

Ce au în comun cântăreţii de manele şi politica românească? Sloganul PD-L pe care Rudy, Copilul De Aur şi Artistu l-au pus pe ritmuri de dans din buric, totul pe fundalul portocaliu al partidului lui Emil Boc.
Dacă la PNL un candidat a declarat război deschis manelelor în campania electorală pentru un mandat uninominal, la PD-L potenţialul electoral deloc de neglijat al iubitorilor acestui gen muzical nu a fost uitat.
Pe youtube.com, locul unde cele mai accesate clipuri de români par a fi manelele, strategii partidului din Modrogan se pare că au lansat un clip muzical, pentru care au contractat serviciile câtorva interpreţi de profil. Aceştia interpretează manelistic piesa cu titlul sloganului electoral al PD-L: "Ei cu ei, noi cu voi."
Iată clipul cu Rudy, Artistu şi Copilul de Aur:

?E uşor de demonstrat. Dăm doar filmul înapoi. Să vedem exact tot ceea ce s-a întâmplat cu adevărat? repetă cei trei lait-motivul ineditului mesaj electoral.
Nu lipsesc trimiterile la vot în contul partidului pe care-l promovează. ?A venit momentul să spunem contra. A venit momentul să întoarcem roata. A venit momentul să spunem gata. DA DA DA ?
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: campanie electorala
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close