Antena 3 CNN Politică Ponta, propus deja în PSD drept candidat al partidului pentru prezidenţialele din 2014

Ponta, propus deja în PSD drept candidat al partidului pentru prezidenţialele din 2014

Ponta, propus deja în PSD drept candidat al partidului pentru prezidenţialele din 2014
Sursa foto: Victor Ponta
03 Iun 2010   •   17:37

prezidenţiale. Ponta s- arătat încă rezervat faţă de această propunere, arătând că încă nu a fost luată o decizie. El promite, în schimb că, dacă va fi cazul, între cele două tururi de scrutin nu va merge la nimeni în vizită.
Liderul reales al PDS Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat în plenul Conferinţei Judeţene a filialei că îşi doreşte ca în 2014 să fie preşedintele filialei care îl va suspenda pe Ponta din partid datorită calităţii acestuia de preşedinte al României.
"M-aş bucura din suflet ca în 2014 să ne întâlnim în aceeaşi sală şi să pot să-l am lângă mine pe preşedintele Victor Ponta, preşedinte al României, iar organizaţia de la Gorj să-l suspende din partid datorită dobândirii calităţii de preşedinte al României", a precizat Cârciumaru.
Victor Ponta a luat şi el cuvântul în faţa participanţilor la şedinţă, promiţând că între cele două tururi de alegeri din 2014 nu îşi va bate joc de munca depusă de colegii săi.
"În 2014, între cele două tururi de scrutin, n-o să mă duc la nimeni în vizită. O să stau aici, la Târgu Jiu, în casa Gănescu (fosta casă de protocol a PCR, renovată de Consiliul Judeţean Gorj în 2003, condus în acea perioadă de Nicolae Mischie, n.r.)", a menţionat Ponta.
Victor Ponta a explicat ulterior că nu a fost luată încă vreo decizie în privinţa candidaturii sale la preşedinţia României în 2014.
"Aici sunt între ai mei, ei m-au susţinut în toate funcţiile. Mai e aşa de mult până în 2014, dar e important că oamenii mă susţin. Promisiunea despre ce voi face între cele două tururi a fost o figură de stil. Am vrut să le promit, de fapt că, niciodată, munca lor din teritoriu nu o s-o stric eu la Bucureşti, iar asta e valabilă pentru toate organizaţiile din ţară", a menţionat Ponta.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta candidat prezidentiale PSD
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close