Antena 3 CNN Politică Posibilă cununie în politică: Crin Antonescu a cerut mâna colegei sale de partid, Adina Vălean

Posibilă cununie în politică: Crin Antonescu a cerut mâna colegei sale de partid, Adina Vălean

Posibilă cununie în politică: Crin Antonescu a cerut mâna colegei sale de partid, Adina Vălean
Sursa foto: Crin Antonescu
25 Iun 2009   •   14:30

Preşedintele PNL, Crin Antonescu s-ar putea recăsători după ce a cerut mâna colegei sale de partid, eurodeputatul Adina Vălean. El a precizat că aşteaptă un răspuns din partea acesteia şi că ceremonia va avea loc cât mai curând.

"Este adevărat, am cerut-o în căsătorie pe Adina Vălean. Nu pot să vă spun când (va avea loc ceremonia - n.r.). De principiu cât mai curând şi aş vrea să feresc treaba asta de campania electorală şi de contextul electoral. Vă daţi seama că nu are nicio legătură", a susţinut Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Întrebat dacă Adina Vălean a acceptat propunerea, Antonescu a anunţat că aşteaptă un răspuns.

"Aştept acum un răspuns, cred că va spune da", a spus liderul PNL, menţionând în glumă că "în astfel de cazuri până nu vezi treaba făcută nu poţi fi sigur".

Întrebat dacă s-a răzgândit, liderul PNL a replicat: "Nu mă răzgândesc, nu mă confundaţi!". "Eu am defectul că nu mă răzgândesc", a subliniat Crin Antonescu, referindu-se la predecesorul său din fruntea PNL, Călin Popescu Tăriceanu.

Legătura celor doi politicieni a devenit publică la sfârşitul lunii martie, când Adina Vălean a recunoscut că are o relaţie sentimentală cu Crin Antonescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adina Valean Crin Antonescu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close