Antena 3 CNN Actualitate Cel mai mare Aqua Park din ţară va fi construit în centrul Capitalei (VIDEO)

Cel mai mare Aqua Park din ţară va fi construit în centrul Capitalei (VIDEO)

Cel mai mare Aqua Park din ţară va fi construit în centrul Capitalei (VIDEO)
16 Iul 2009   •   20:30

N-avem străzi, dar vom avea plaje în Bucureşti. Până vara viitoare, în zona Tineretului, Primăria Capitalei promite că va amenaja cel mai mare Aqua Park din ţară. Cu plaje de nisip alb, apă care imită valurile mării, dar şi restaurante de lux şi locuri de promenadă.

Complexul se va întinde pe cinci hectare din parcul Tineretului. Terenul aparţine Primăriei Capitalei şi nu a fost niciodată amenajat fiind plin de bălării.

Complexul va fi împărţit în mai multe zone. Cea mai mare va fi destinată sporturilor nautice. Aici vor fi construite piscine în care se vor putea practica sporturi nautice, plaje cu nisip fin dar şi săli de spa, saună sau jacuzi.

Capacitatea complexului va fi de 5.000 de persone. Vor putea sta în bazine, pe tobogane, pe plaje sau în restaurantele care vor fi construite în zona de promenadă.

?Construcţia va începe în toamnă, după eliberarea autorizaţiilor de construcţie. De la momentul ieşirii autorizaţiei de construcţie vor fi 200 de zile până la finalizarea proiectului?, a declarat Radu Popa, director ALPAB.

Şefii Primăriei speră că cel mai mare Aqua Park din România va fi gata până vara viitoare, la timp cât să concureze cu staţiunile turstice de pe litoralul Mării Negre.



Observator

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close