Antena 3 CNN Actualitate Cruzime la 14 ani: A tăiat labele şi coada unui câine - IMAGINI ŞOCANTE

Cruzime la 14 ani: A tăiat labele şi coada unui câine - IMAGINI ŞOCANTE

Cruzime la 14 ani: A tăiat labele şi coada unui câine - IMAGINI ŞOCANTE
Sursa foto: caine
27 Apr 2010   •   15:14

Cruzimea nu are vârstă. Un copil de 14 ani din Argeş a mutilat un câine pentru că bietul animal mâncase o găină. Răzbunător peste măsură, puştiul a pus mâna pe topor şi i-a tăiat lăbuţele din faţă şi coada.

La cele 5 luni ale lui, Pufi a fost condamnat la o viaţă de infirm. Un copil i-a provocat suferinţe greu de imaginat, după care l-a aruncat în stradă. Puştiul luase câinele de la un vecin şi s-a descotorosit de el în cel mai crud mod cu putinţă, pentru că mânca găini.

Cruzimea puştiului i-a şocat până şi pe medicii veterinari. Băiatul de 14 ani a mai chinuit şi alţi câini. Pe unii i-a înecat, pe ceilalţi a încercat să îi spânzure. Părinţii copilului sunt plecaţi la muncă, în străinătate. În lipsa lor, bunica nu-l poate controla şi nici nu-i poate tempera accesele de furie.

Proprietara câinelui torturat a făcut plângere la poliţie împotriva puştiului şi agenţii au mers la şcoală, să discute cu el. O asociaţie pentru protecţia animalelor din Franţa a anunţat deja că va trimite dispozitivul de care Pufi are nevoie ca să poată merge. Dar problemele nu se termină aici pentru bietul căţel. Stăpâna vrea să plece la muncă, peste hotare şi acum caută pe cineva care să adopte patrupedul.

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional:

Observator

×
Subiecte în articol: caine cruzime tortura
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close