Antena 3 CNN Actualitate Escrocherie ingenioasa. Doi slovaci furau pretinzând că nu au unde să schimbe valuta (VIDEO)

Escrocherie ingenioasa. Doi slovaci furau pretinzând că nu au unde să schimbe valuta (VIDEO)

Escrocherie ingenioasa. Doi slovaci furau pretinzând că nu au unde să schimbe valuta (VIDEO)
Sursa foto: Catuse
03 Oct 2009   •   19:12

România importă orice, mai nou şi infractori de peste hotare. S-a întâmplat la Oradea, unde doi bătrâni au căzut în plasa unor escroci slovaci.

Hoţii foloseau o metodă foarte ingenioasă. Cei doi cetăţeni slovaci, în vârstă de 43 şi respectiv 47 de ani, au bătut la uşa bătrânilor şi le-au cerut ajutorul. Ei pretindeau că au un tată bolnav internat în spital şi că au nevoie de lei, pentru că ei au doar valută şi nu au unde să o schimbe la ora respectivă. Ba chiar le-au arătat bătrânilor teancul de dolari pe care s-au prefăcut că îl pun într-o borsetă cu lacăt.

De bună credinţă, bătrânii le-au dat o mie de lei, iar escrocii le-au lăsat borseta cu bani. La câteva minute după plecarea celor doi, bătrânul şi-a dat seama de înşelăciune, când a văzut că în borsetă nu mai era valută, ci o curea. Hoţii luaseră banii în momentul în care i-au rugat pe bătrân să le aducă un pahar cu apă.

Cei doi escroci au fost prinşi, iar banii au fost recuperaţi. Se pare că cetăţenii slovaci au înşelat zeci de români, din mai multe judeţe ale ţării, folosind aceeaşi metodă.



Antena 3

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close