Antena 3 CNN Actualitate O angajată a spitalului CF 2 face dezvăluiri despre starea unităţii. Alte cazuri grave ies la iveală (VIDEO)

O angajată a spitalului CF 2 face dezvăluiri despre starea unităţii. Alte cazuri grave ies la iveală (VIDEO)

O angajată a spitalului CF 2 face dezvăluiri despre starea unităţii. Alte cazuri grave ies la iveală (VIDEO)
Sursa foto: spital
23 Apr 2010   •   14:41
Aţi fost pacient într-unul dintre spitalele din România şi aţi contractat vreo infecţie în acest timp? Ce părere aveţi despre sistemul sanitar românesc? Aşteptăm comentariile voastre.

O angajată a spitalului CF2 a vorbit despre problemele cu care se confruntă angajaţii şi pacienţii. În exclusivitate pentru Antena 3, femeia a făcut dezvăluiri despre starea în care se află spitalul.

Angajata a spus că este posibil să apară cazuri de infecţie pentru pacienţii spitalului pentru că nu există materiale pentru dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare şi nici măcar medicamente.

Mai mult, angajata a spus că dezinfecţia se face doar pe hârtie, în timp ce asistentele-şefe semnează în caiet că operaţiunea s-a făcut.



Spitalul CF 2 este una din unităţile medicale cu cele mai multe probleme din Capitală. Anul trecut, părinţii unei fetiţe au susţinut că din cauza unui medic din spital, copilul lor a fost la un pas de moarte.

Angajaţii spitalului îl acuză pe directorul unităţii că este mai preocupat de concedieri decât de sănătatea pacienţilor.

Problemele de la Spitalul CF 2 se ţin lanţ de mai mult timp. În luna decembrie, părinţii unei fetiţe au susţinut că din cauza unui medic din spital, copilul lor a fost la un pas de moarte. Ei spun că medicul a refuzat să-i facă mamei cezariană şi practic, a tras copilul de cap, declanşându-i o hemoragie cerebrală.

Din cauza acumulării lichidului cefalorahidian cutia craniană i s-a mărit foarte mult, de la 35 de centimetri, la 45 de centimetri.

O altă problemă la spitalul CF 2 a fost rezilierea contractului cu o clinică particulară din incinta spitalului. În urma acestei măsuri luate în luna februarie, laboratorul de investigatii medicale a fost închis. Blocarea activităţii a dus la efectuarea analizelor în alte locuri, întârziindu-se stabilirea diagnosticului şi începerea tratamentului pentru pacienţi.

Firma nu mai primise de peste o lună bani de la conducerea spitalului, pentru analizele efectuate pacienţilor.

Liderii de sindicat de la Spitalul CF 2 acuzau dezinteresul conducerii Spitalului CF 2 în ceea ce priveşte situaţia cadrelor medicale de aici.



Fiindcă nu şi-au primit salariile de mai mult timp, medicii şi asistenţii au protestat în faţa spitalului. Directorul a promis recalcularea salariilor, însă angajaţii nu au văzut nici un ban.

Te numeri printre cei care au au avut probleme la spitalul CF 2 sau alte spitale din ţară? Scrie-ne pe adresa de mail [email protected] pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la aceste nereguli.

Antena3.ro





×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close