Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Iaşi a descoperit un şoarece în salamul cumpărat de la supermarket

Un bărbat din Iaşi a descoperit un şoarece în salamul cumpărat de la supermarket

Un bărbat din Iaşi a descoperit un şoarece în salamul cumpărat de la supermarket
Sursa foto: soarece
18 Mar 2009   •   14:39

Un şoarece. Asta a descoperit un bărbat într-un salam cumpărat de la un supermarket din Iaşi. Potrivit Mediafax, bărbatul a sesizat Inspectoratul Regional pentru Protecţia Consumatorului.

"La OPC Iaşi a fost înregistrată o reclamaţie a unui bărbat care a achiziţionat de la un supermarket din Iaşi salam de vară extra preambalat, produs de o societate din Tulcea, şi care a găsit în acesta un corp străin. La o primă examinare pare a fi un şoarece", se arată în comunicatul transmis, miercuri, de Inspectoratul Regional pentru Protecţia Consumatorului Iaşi, citat de Mediafax.


Mai multe probe din produs au fost trimise, pentru a fi analizate, la laboratorul Larex. În acelaşi timp, OPC Tulcea a efectuat un control la firma care produce salamul şi nu descoperit nereguli. Unitatea tulceană respectă procedurile de instruire a personalului cu privire la regulile de igienă la locul de muncă.

"Deocamdată, aşteptăm rezultatele de la Larex, apoi vom vedea ce sancţiuni se impun în acest caz. Amenda pentru astfel de abateri se încadrează între 3.000 şi 30.000 de lei", mai precizează reprezentanţii Inspectoratului Regional pentru Protecţia Consumatorului.

Antena.ro

×
Subiecte în articol: protectia consumatorului
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close