Antena 3 CNN Economic Auto 4688 de permise au fost reţinute în Capitală, de la începutul anului

4688 de permise au fost reţinute în Capitală, de la începutul anului

4688 de permise au fost reţinute în Capitală, de la începutul anului
Sursa foto: permis de conducere
19 Feb 2009   •   08:27

În fiecare zi pe şosele, zeci de oameni îşi pierd viaţa din cauza accidentelor rutiere. Viteza prea mare sau traversarea prin loc nepermis sunt câteva cauze care generează aceste tragedii.
De la începutul anului şi până miercuri, în Capitală au fost reţinute 4688 de permise pentru diferite abateri de la regimul circulaţiei. Mulţi dintre şoferi ignoră pur şi simplu culoarea roşie a semaforului, nu acordă prioritate sau depăşesc cu mult viteza legală.
În Bucureşti, zilele trecute, pe Şoseaua Văcăreşti recordul a fost atins de un şofer inconştient care circula cu 154 de km la oră. Şi ca el sunt mulţi. Miercuri noapte în numai 2 ore, 73 dintre şoferii grăbiţi au rămas fără carnet de conducere. Mulţi dintre ei pentru o perioada de 3 luni. 1130 de bucureşteni au rămas pietoni pentru că nu au respectat culoarea roşie, aproape 1000 pentru neacordarea de prioritate altor maşini şi 624 pentru neacordarea de prioritate pietonilor.
La rândul lor, pietonii s-au făcut vinovaţi de producerea a peste 100 de accidente grave, în care 7 oameni au murit, 104 au fost răniţi grav. Zonele unde au avut loc cele mai multe accidente în acest an au fost, Piaţa Romană, Piata Victoriei, Bucur Obor, dar şi pe Şoseaua Olteniţei, Şoseaua Giurgiului, strada Dristor şi Şoseaua Kiseleff.
Observator

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close