Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Pieton spulberat de o motocicletă, pe trecerea de pietoni

Infotrafic. Pieton spulberat de o motocicletă, pe trecerea de pietoni

Infotrafic. Pieton spulberat de o motocicletă, pe trecerea de pietoni
Sursa foto: infotrafic
16 Sep 2009   •   10:23

Un pieton a fost spulberat, în noaptea de marţi spre miercuri, de o motocicletă, pe o trecere de pietoni din Bucureşti. Bărbatul încerca să traverseze şoseaua Pantelimon şi abia pusese piciorul pe zebră când motociclistul l-a lovit. Pietonul a murit pe loc, iar motociclistul şi pasagerul său au fost răniţi.

În loc să-l vadă intrând pe uşa casei, rudele victimei au fost chemate de poliţişti la locul cumplitului accident, să-l identifice pe bărbat. Soţia lui a căzut din picioare când l-a văzut zdrobit, pe asfalt. Sarcina de a recupera obiectele de valoare a căzut astfel pe umerii copiilor victimei.

Bărbatul fusese zdrobit de o motocicletă care venea cu viteză şi n-a mai avut timp să oprească la trecerea de pietoni sau să-l evite. Masuratorile poliţiştilor confirmă declaraţiile martorilor. Motociclistul avea o viteza prea mare pentru a mai putea evita impactul. Pietonul a fost aruncat pe o distanţa de 20 de metri. A murit pe loc. Conducatorul motocicletei a ajuns la Spitalul Floreasca.

Pasagerul de pe motocicletă a scăpat doar cu răni uşoare. Dacă va fi găsit vinovat de producerea accidentului, motociclistul se va alege cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

O altă tragedie a avut loc din cauza gropilor de pe şoselele româneşti. Preocupat să nu intre cu maşina în craterele de pe un drum naţional, un şofer din Bihor a sfârşit sub roţile unui camion.

Observator

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close