Antena 3 CNN Economic Auto James May-Top Gear: Dacia Sandero are o prospeţime anti-fashion, ceea ce o face chiar atrăgătoare

James May-Top Gear: Dacia Sandero are o prospeţime anti-fashion, ceea ce o face chiar atrăgătoare

James May-Top Gear: Dacia Sandero are o prospeţime anti-fashion, ceea ce o face chiar atrăgătoare
01 Dec 2009   •   15:56

?Dacă într-un anumit scenariu automobilul ar ajunge un produs din categoria consumabilelor domestice, expusă între vegetale şi produsele cosmetice bărbăteşti, atunci maşina pe care ai aduce-o acasă într-o sacoşă ar fi Dacia Sandero?. Acestea sunt cuvintele cu care James May, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, îşi începe editorialul din publicaţia Telegraph.co.uk.

Britanicul a avut numai cuvinte de laudă despre maşina românească, despre care a spus ?că reprezintă esenţa unui automobil care se transformă într-o declaraţie de modă, un simbol al statusului, un accesoriu al vieţii de zi cu zi. Este un hatchback de dimensiuni medii care îşi face treaba, o propunere chiar şi pentru pasionaţii de automobile?, scrie May.

James May a mărturisit că a condus doar varianta de 1.6 litri a Daciei Sandero, însă îi ?iubeşte onestitatea?.
?Nu numai că varianta de top Sandero costă la fel de mult ca un Ford Focus la mâna a doua, dar este o maşină bună şi din alte puncte de vedere. Este un mare pas înainte de la comunista Dacia 1310, bazată pe Renault-ul 12, care se mai află încă în circulaţie pe drumurile din România. Sandero exprimă libertate?.

Deşi maşina poate fi privită ca un vehicul ieftin, considerat de unii că nu ar fi suficient de bun, ea nu se simte în acest fel, susţine May. ?Aduce un aer de prospeţime anti-fashion, ceea ce o face chiar atrăgătoare?.

James May a apreciat, în afara preţului scăzut, şi faptul că Sandero este o maşină surprinzător de distractivă la condus. Prezentatorul Top Gear a găsit şi câteva defecte printre care sistemul audio rudimentar, şi schimbătorul de viteze cu o cursă prea lungă. ?Însă are ABS şi Airbag?, mai precizează May.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: top gear Dacia Sandero
Parteneri
Avertizare meteo ANM imediată de ploi torențiale, vijelii și grindină!
x close