Antena 3 CNN Economic Auto Putin ?nu ascunde ? că are maşină rusească, dar cu motor... german

Putin ?nu ascunde ? că are maşină rusească, dar cu motor... german

Putin ?nu ascunde ? că are maşină rusească, dar cu motor... german
Sursa foto: putin lada niva
26 Ian 2010   •   08:17

Premierul rus Vladimir Putin conduce o Lada Niva pentru a sprijini industria auto rusă- achiziţionată pe comandă specială când criza din acest sector era la apogeu pentru a da un exemplu, maşina liderului rus are însă un motor... german.

Premierul a admis, luni, că SUV-ul său este echipat cu alt motor decât cel standard, când le-a vorbit studenţilor din oraşul Ceboksari despre performanţele maşinii.
"Nu o ascund, maşina pe care am cumpărat-o are un motor Opel," a admis acesta.
"S-a dovedit a fi mai puternic,"arăta oficialul rus. Cu toate acestea, admiterea sa atât de candidă este puţin probabil să ajute reputaţiei companiei Lada. În ultimii ani, vânzările au scăzut dramatic, pe măsură ce ruşii optează pentru modele europene sau japoneze.


Putin declara însă că Niva ar putea să răstoarne tendinţa şi sublinia că se merită a fi cumpărată. "Sunt maşini relativ ieftine după standardele europene, iar calitatea nu este rea" .
Premierul rus a cumpărat maşina sa în vara trecută, vopsită la comandă în camuflaj, când a prezentat-o presei sperând să impulsioneze vânzările.

Putin declara că maşina a fost admirată şi de oficialii sportivi internaţionali care au vizitat oraşul Sochi, unde se vor organiza Jocurile Olimpice 2014.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin industria auto
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close