Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: A venit cineva la Antenă să mă bată. Pentru doritori, sunt de găsit în mall-ul din Băneasa

Mircea Badea: A venit cineva la Antenă să mă bată. Pentru doritori, sunt de găsit în mall-ul din Băneasa

Mircea Badea: A venit cineva la Antenă să mă bată. Pentru doritori, sunt de găsit în mall-ul din Băneasa
19 Feb 2014   •   14:27

În cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "În gura presei", Mircea Badea a povestit o întâmplare petrecută cu ceva vreme în urmă.

„Acum vreo două săptămâni, vine un cetăţean la poartă la Antena 1: «Vreau să mă bat cu Badea! E foarte şmecher, e fiţos, am venit sî mă bat cu el». Eu ies din emisiune şi-mi spune lumea că e unu afară, să mă bată”, şi-a amintit, amuzat, Mircea Badea.

„M-au întrebat dacă să sune la poliţie. Să sune la poliţie ca să ce? În primul rând, îi deranjez din boscheţi. Am ieşit din Antenă şi m-am dus direct la el. Am zis că asta e situaţia, o să-l calc în picioare, o să fie pe prima pagină toată treaba... M-am dus la el şi mi-a spus că a venit să vorbim. L-am întrebat dacă nu ne batem. Dacă nu ne batem, atunci pa! I-am spus că nu vorbesc cu el. De şmecher. M-am urcat în maşină şi am plecat”, a continuat realizatorul.

Mircea Badea a adăugat că nu se teme de o eventuală confruntare şi a explicat şi unde poate fi găsit: „În principiu, sunt de găsit în mall-ul din Băneasa, seara. Dar eu sunt pe bune, să facem pe bune treaba, nu cu arbitru, nu cu n-ai voie, nu cu stai puţin. Aici, acum, unul pleacă, unul rămâne. Deci sunt uşor de găsit, nu fug”.

×
Subiecte în articol: bătaie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close