Antena 3 CNN Timp liber Fun Rochia care înnebuneşte internetul. Ce CULOARE credeţi că are: alb cu auriu, sau albastru cu negru? Răspunsul te va uimi

Rochia care înnebuneşte internetul. Ce CULOARE credeţi că are: alb cu auriu, sau albastru cu negru? Răspunsul te va uimi

Rochia care înnebuneşte internetul. Ce CULOARE credeţi că are: alb cu auriu, sau albastru cu negru? Răspunsul te va uimi
de O.P.    |    27 Feb 2015   •   06:57

Internetul a luat-o razna în această noapte după ce, pe contul de Tumbl al unei tinere din SUA a fost postată această fotografie: în imagine se poate vedea clar o rochie de culoare albastră, cu ceva dantelă de culoare închisă.

Mai mult, şi soţul doamnei în cauză a postat pe pagina lui de Twitter întrebarea: "Ce culoare credeţi că are rochia, pentru că toţi din casa mea au luat-o razna", iar Robert Flores a pus la finalul întrebării hashtagul #whiteandgold - semn că rochia are culoarea albă, iar dantela este aurie.



Femeia a continuat povestirea ciudată: "Am văzut rochia asta la o nuntă şi era albastră cu negru, apoi când m-am uitat din nou la ea mi s-a părut că e albă cu auriu" - acesta a fost momentul în care toate site-urile au preluat ştirea, iar Twitter-ul şi Facebook-ul au încercat să dezvăluie misterul.



Mai mult, jurnaliştii şi oamenii de rând au mers la "sursă" pentru a vedea care este culoarea rochiei în magazinul care a vândut-o:



Cei de la BuzzFeed şi Gawker au încercat să ofere explicaţii "ştiinţifice": se pare că totul depinde de modul în care cade lumina pe rochie atunci când a fost făcută fotografia: "Albastrul se poate transforma în alb, iar negrul în auriu. Dar poate e doar încercarea noastră de a elucida un mister pe care nu-l vom înţelege niciodată", concluzionează glumeţ cei de la BuzzFeed.






×
Subiecte în articol: rochie
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close