Antena 3 CNN Timp liber Pârtiile de altitudine din staţiunea Sinaia sunt pline ochi cu împătimiţi ai sporturilor de iarnă

Pârtiile de altitudine din staţiunea Sinaia sunt pline ochi cu împătimiţi ai sporturilor de iarnă

Pârtiile de altitudine din staţiunea Sinaia sunt pline ochi cu împătimiţi ai sporturilor de iarnă
28 Feb 2015   •   10:55

Pârtiile de altitudine din staţiunea Sinaia sunt pline ochi cu împătimiţi ai sporturilor de iarnă. În timp ce pasionaţii de schi din Sinaia de toate vârstele se întrec la cel mai important concurs al anului,  şi iubitorii de adrenalină au propria competiţie şi oferă un spectacol rar întâlnit pe zăpadă şi în aer. Este vorba despre festivalul Winter Airs Sports la care participă practicanţii de snow-kite, zbor cu parapanta, schi acrobatic sau alte sporturi extreme.

Platoul de la Cota 2000 din staţiunea Sinaia a fost plin de pasionaţi ai sporturilor extreme. Tinerii au combinat puterea vîntului cu schiurile sau snowboardul. Sportul se numeşte snowkite, iar începătorii îl pot practica numai în prezenţa unui instructori.


Şi pe pârtia Lăptici a fost agitaţie mare. Singurul concurs dedicat exclusiv locuitorilor din staţiune a adunat aproape 400 de oameni.


Nu doar copiii s-au înscris la concurs. Şi cei mai vîrstnici au vrut să ia parte la competiţie.


Turiştii care vor ajunge în acest sfârşit de săptămână la Sinaia, pe culmile muntelui, se vor putea bucura de pârtii excelente pentru schi, dar şi de un peisaj de vis încărcat cu zăpadă.

×
Subiecte în articol: partii schi Sinaia turisti
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close