Antena 3 CNN Timp liber Turism Nunta de vis in Skiathos

Nunta de vis in Skiathos

Nunta de vis in Skiathos
18 Oct 2013   •   22:08

Skiathos, frumoasa insula greceasca din nord-vestul Marii Egee, se mandreste cu 70 de plaje cu nisip fin, unele aglomerate, altele uitate de lume, ideale pentru cupluri. Este o insula mica pe care o poti strabate in numai cateva ore cu o barca sau mai pe indelete in 4-5 ore cu un caiac. Mediul este incredibil de variat, de la zone luxuriante, la manastiri asezate in zone spectaculoase si plaje cochete cuibarite la umbra stancilor, accesibile numai cu barca.

Daca pornesti alaturi de jumatatea ta la o plimbare cu barca, veti descoperi plaje romantice , pustii chiar in sezonul de varf. Sau puteti opta pentru o barca kaiki traditionala similara cu cea aleasa de Colin Firth si Pierce Brosnan in Mamma Mia.

Cea mai frumoasa ceremonie de nunta in Skiathos este in peninsula Bourtzi. Mica peninsula sub forma unei fortarete este asezata in port si ofera vederi spectaculoase plus o ambianta magica pentru nunta. Aici a venit si echipa de filmare de la Mamma Mia, actorii au animat insula si s-au relaxat la umbra pinilor in pauzele de filmari.

Receptia de nunta poate avea loc pe o plaja traditionala la o taverna, intr-un restaurant sic in oras sau la un hotel de tip boutique si multe sunt organizate in stilul nuntii din filmul Mamma Mia.

 

Dar cum sa planifici o nunta in stilul celei din Mama Mia, organizata pe frumoasa plaja Koukounaries cu nisipuri aurii minunate si ape limpezi? Secretul ? Hotelul Mandraki are o echipa de profesionisti care se ocupa pana si de cele mai mici detalii ale unei nunti. Cu ochii mereu pe ceas, membrii hotelului pregatesc actele necesare, ceremonia si receptia, aranjamentele florale, transferurile, muzica, iar plaja Koukounaries ofera cadrul perfect.

 

Koukounaries este declarata ca fiind a treia cea mai frumoasa plaja din Marea Egee cu nisip auriu, fiind renumita pentru padurile de pini si pentru zonele protejate ecologic. Exista , de asemenea, o multime de taverne si cafenele pline de viata si baruri. Inchiriati si o barcuta din portul Skiathos pentru a ajunge la White Rock, plaja cu pietricele mici, rotunde, ape frumoase, curate si o stanca impunatoare.

 

Iata ce include un pachet Mamma Mia pentru nunta in Skiathos: consultarea cu un coordonator de nunta la sosire, bauturi in timpul intalnirii, asistenta cu documente locale, taxele de primarie, certificatele de nunta, servicii cosmetica si coafor, transferuri cu o caleasca, aranjamente florale, buchetul miresei, fotograf pentru ceremonia de nunta, album foto, cameraman, DVD, tort, receptie de nunta (2 aperitive, 2 salate, 2 feluri principale si desert), croaziera Mama Mia! in jurul insulei, 2 bilete la filmul Mama Mia! la cinematograful in aer liber unde filmul a avut premiera in 2008.

Oferta sejur Skiathos 2014

Hotel Belvedere 3* – de la 99 Euro/pers., 7 nopti cazare cu mic dejun. Christian Tour, www.christiantour.ro tel. 021 211 11 39 


De Steluta Nastase


 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close