Antena 3 CNN Timp liber Turism Top 10 atractii romantice in Republica Dominicana

Top 10 atractii romantice in Republica Dominicana

Top 10 atractii romantice in Republica Dominicana
24 Oct 2013   •   19:09
Plaje cu nisip alb fara cusur si o cultura calda, festiva, primitoare. Spaniola nu este doar limba, ci si starea de spirit. Nu trebuie sa ratati noptile cu rom pe plaja, cafenelele cu jazz si miros de bunatati precum si plimbarile agale pe stradute labirintice.

 

1. Descoperiti impreuna comorile ascunse din Puerto Plata, un oras fermecator cu numeroase case din lemn si arhitectura victoriana.

2. Orasul de jos Puerto Plata are case de turta dulce in forme ciudate cu garduri albe si bougainvillea . Piata centrala din Independence Park este un loc romantic pentru a va relaxa si pentru a recapitula aventurile minunate.

3. Nu ratati sansa de a descoperi Café Cito in centrul orasului Puerto Plata. Aceasta mica cafenea este ascunsa pe o alee ingusta intr -o curte umbrita sub un copac de mango. Cu muzica jazz si mirosul de specialitati caraibiene, cafeneaua va imbie sa-i gustati delicatesele.

4. Regiunea din jurul Puerto Plata este adesea numita Coasta de Chihlimbar deoarece are cele mai mari resurse de chihlimar din lume. Trebuie neaparat sa cumparati o bijuterie de chihlimbar si sa faceti o oprire si la Muzeul Chihlimbarului din apropiere. Pentru apus o alegere inspirata este Fort San Felipe, o cetate de piatra din secolul al XVI-lea care, pe timp de noapte, ofera un spectacol de lumini unic.

 
5. O plimbare cu telecabina pe Muntele Isabel de Torres, la 2565 de metri deasupra nivelului marii, va rasplateste cu o vedere senzationala asupra orasului si tarmului scaldat de ape azur, precum si cu o mica gradina asezata strategic in varful muntelui.

 
6. Sosua – o insulita in forma de potcoava aflata la est de Puerto Plata ofera privelisti spectaculoase. Exista mai multe hoteluri all-inclusive aici, precum si apartamente romantice pe care le puteti inchiria. Pentru masa puteti alege preparate din bucataria locala servite la lumina lumanarilor pe plaja. Plaja, de culoarea mierii, are valuri linistite, fiind protejata de recifele de corali aflate nu departe de tarm.

 
7. Vizitati Los Charamicos, satul din vestul insulitei Sosua pentru a experimenta atmosfera unui sat tipic dominican cu restaurante pline de viata, baruri, vanzatorii de strada si muzica vesela.

 
8. Bucurati- va de o cina delicioasa la unul dintre restaurantele de lux din El Batey, satul din estul insulitei Sosua .

 
9. În Sosua, La Roca este cel mai vechi bar, discoteca si restaurant. Cu decor frumos , canapele confortabile, mancare buna si muzica, se mandreste cu o atmosfera relaxanta. 

10. Peninsula Samana este una dintre cele mai bune 25 de locatii din lume pentru a le vizita. Acolo veti gasi plaje virgine, cocotieri, paduri tropicale si veti asista la spectacolul balenelor.

 

Oferta Revelion Republica Dominicana
Hoteluri 4-5* – de la 1268 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu all inclusive, asistenţă turistică. Christian Tour, www.christiantour.ro tel. 021 211 11 39

De Steluta Nastase

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close