Antena 3 CNN Actualitate 18 persoane rămân internate, după accidentul de vineri de lângă Predeal

18 persoane rămân internate, după accidentul de vineri de lângă Predeal

18 persoane rămân internate, după accidentul de vineri de lângă Predeal
24 Iun 2017   •   10:36

Un număr de 18 persoane rănite în accidentul de autocar petrecut aseară pe DN 73 A între Pârâul Rece şi Râşnov se mai află internate în două spitale din Braşov. 

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă au ajuns, vineri seară, după accident, un număr de 28 de victime la secţia UPU. Dintre acestea, 17 au rămas internate, nouă nu au necesitat internare şi două au refuzat internarea. 

Din cele 17 internate, nouă se află la secţia ortopedie, şapte la neurochirurgie şi una la secţia de chirurgie plastică, potrivit doctorului Camelia Ciobanu, medic coordonator UPU al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. 

La Spitalul Militar au ajuns, vineri seara, un număr de nouă persoane, din care în dimineaţa zilei de sâmbătă a mai rămas doar o persoană cu traumatism cranio-facial şi fractură de piramidă nazală, redusă chirurgical, potrivit sursei. 

Reamintim că vineri seara în jurul orei 19,00 un autocar care transporta 36 de persoane adulte din direcţia Bucureşti spre Râşnov s-a răsturnat pe DN 73 A la kilometrul 12. 

×
Subiecte în articol: accident autocar victime spital Predeal
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close