Antena 3 CNN Actualitate 4 motive pentru a comanda pizza online

4 motive pentru a comanda pizza online

Pizza reprezintă unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare iar oferta din România nu este deloc ușor de ignorat. Românii au primit cu brațele deschise acest fel de mâncare de origine italiană, așa că au apărut o mulțime de localuri în care se gătește pizza. De asemenea, pizza poate fi de o mulțime de tipuri, în funcție de gusturi și preferințe, așa că fiecare om poate găsi un fel de pizza pe gustul său, ceea ce este minunat!

4 motive pentru a comanda pizza online
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2020   •   10:08

Important este să poată ajunge la el în cel mai scurt timp, pentru a-i satisface atât pofta cât și foamea. De aceea, în acest articol am pregătit împreună cu Pikandy pizza Bragadiru 4 motive importante pentru a comanda pizza online.

Descoperă-le și tu iar apoi vei da cu siguranță o comandă online de pizza!

Este cea mai confortabilă metodă de a comanda pizza

Atunci când nu ai chef să gătești și nici să ieși să iei cina în oraș, cel mai confortabil mod de a-ți potoli foamea este să comanzi pizza acasă. Doar că uneori poate fi obositor să dai telefoane la toate pizzeriile din oraș, mai ales atunci când nu știi exact ce fel de pizza îți dorești.

Comandând online, totul e mult mai simplu. Cu doar câteva click-uri poți avea în față o mulțime de tipuri de pizza, deci și posibilitatea de a alege pizza ta preferată. Comanda se face, de asemenea, cu doar câteva click-uri iar apoi nu mai trebuie decât să aștepți livrarea. Simplu, nu?

De asemenea, poți comanda direct de pe telefonul mobil, un alt motiv important pentru a comanda pizza online!

Siguranța este pe primul loc

În perioada pandemiei, comenzile online și livrările au fost mai căutate ca niciodată, iar cea mai mare parte a restaurantelor a trebuit să se adapteze noilor condiții.

Distanțarea socială reprezintă poate cel mai bun mod de a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru, iar atunci când avem poftă de pizza cel mai sigur mod de a ne bucura de ea este să o consumăm acasă.

Din acest punct de vedere, comenzile online se dovedesc a fi o soluție eficientă de a ne proteja împotriva noilor provocări!

Livrarea se face rapid și la adresă

Nu trebuie să îți faci griji în legătură cu livrarea. Vei avea posibilitatea de oferi toate detaliile necesare despre adresă iar astfel comanda ta va fi livrată direct la ușă, în condiții de siguranță deplină și în cel mai scurt timp posibil totodată.

Nu trebuie să te deplasezi și nici să depui alte eforturi, ci doar să îți găsești o activitate suficient de interesantă astfel încât așteptarea să fie mai ușoară.

Poți beneficia de livrare gratuită

Atâta timp cât comanda este una generoasă și cumperi pizza pentru întreaga familie, cel mai probabil te vei bucura de un beneficiu foarte important: livrare gratuită. Nu vei plăti nimic pentru transport, ceea ce sigur că te va convinge să mai faci și alte comenzi în viitor.

În cele din urmă, ar trebui să comanzi pizza online pentru că e delicioasă și totodată va fi un motiv de bucurie pentru întreaga familie. Acestea sunt așadar doar câteva dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să ai în vedere comenzile online atunci când ai poftă de pizza, iar dacă te-am convins, atunci ar trebui să verifici meniul de pe Pikandy.ro!

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close