Antena 3 CNN Actualitate 40 de dosare pentru evaziune fiscală prin jocurile de noroc, deschise de Direcţia de Investigare a Fraudelor din IGPR

40 de dosare pentru evaziune fiscală prin jocurile de noroc, deschise de Direcţia de Investigare a Fraudelor din IGPR

40 de dosare pentru evaziune fiscală prin jocurile de noroc, deschise de Direcţia de Investigare a Fraudelor din IGPR
Sursa foto: Foto: guystuffcounseling.com
de N.B.    |    12 Ian 2013   •   17:22

O acţiune a Poliţiei Române de combatere a utilizării de programe, echipamente şi aparate de tipul slot-machine contrafăcute, precum şi a jocurilor de noroc pentru activităţi ilegale s-a concretizat în deschiderea a 40 de dosare pentru evaziune fiscală, informează Mediafax.

"Începând cu luna noiembrie 2012 şi până în prezent, poliţiştii de investigare a fraudelor au întocmit 40 de dosare penale pentru ilegalităţi în domeniul proprietăţii intelectuale, al jocurilor de noroc şi pentru evaziune fiscală. Au fost indisponibilizate aproape 150 de aparate sau echipamente de joc şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 250.000 de lei", informează, sâmbătă, Poliţia Română.
   
Începând cu luna noiembrie 2012, Direcţia de Investigare a Fraudelor din IGPR a desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul utilizării de programe, echipamente şi aparate de tipul slot-machine contrafăcute, precum şi la regimul jocurilor de noroc.
   
În urma verificărilor efectuate, au fost înregistrate 40 de dosare penale în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea unor infracţiuni la regimul proprietăţii intelectuale, al jocurilor de noroc şi de evaziune fiscală.
   
De asemenea, au fost indisponibilizate 147 de aparate sau echipamente susceptibile a conţine elementele de contrafacere sau programe software piratate. Totodată, poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 249.000 de lei.

×
Subiecte în articol: actiune IGPR
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close