Antena 3 CNN Actualitate 5 accesorii care completează în mod natural livingul

5 accesorii care completează în mod natural livingul

O casă în care consideri că nu este nevoie de decorarea living-ului este posibilă - dar inutilă!

5 accesorii care completează în mod natural livingul
Sursa foto: WorldWide / Shutterstock.com
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2020   •   12:10

De la ceasul de perete până la textile fine, cum ar fi pături de lână și accesorii pentru living, cum ar fi felinare, lumini sau figuri decorative: doar decorarea elegantă aduce confort în inima casei.

În cele ce urmează, vei descoperi care sunt cele mai importante piese decorative și accesorii de care ai nevoie pentru a completa aspectul camerei de zi:

Care sunt accesoriile care nu trebuie să îți lipsească din living?

  • Oglindă

Oglinzile de perete aparțin băilor, holurilor sau dressing-urilor. Dar, de asemenea, oglinzile mici de perete de diferite formate au apărut în adevărate alternative de decorare a pereților în ultimii ani. În grupuri sau singure, înlocuiesc imaginile și picturile pentru perete, evocă luminozitatea strălucitoare prin reflexii de lumină și fac încăperea să pară mai mare.

  • Diverse suporturi

Pentru lemn de foc, suporturi pentru reviste sau scrisori, aceste coșuri speciale, în diferite culori pot pune lucrurile deoparte și totul va arăta întotdeauna ordonat și decorativ.

  • Perne

Un sfat important pentru cei care vor să își decoreze sufrageria: puneți perne. Ele transmit culori și modele, spun despre preferințele celor din casă în această materie și pot fi schimbate rapid dacă gustul sau sezonul ar trebui să se schimbe. Alege modele inconfundabile ale diferitelor colecții de perne, ce strălucesc în nuanțe strălucitoare precum albastru, caramel sau galben și sunt împodobite cu buline, flori strălucitoare sau dungi drepte. Și nu trebuie să fii prea timid, deoarece, în ciuda alegerii strălucitoare a culorilor, modelul pernelor pătrate este atât de coordonat încât ele pot fi amestecate în sus și în jos. 

  • Vaze 

Florile proaspete sunt un ornament pentru fiecare cameră, începând de la sufragerie și până  la bucătărie. Cu toate acestea, dacă investești în vaze de înaltă calitate din sticlă fină sau porțelan delicat, poți decora camera de zi fără o floare, dacă este necesar. Ca sfat suplimentar: grupează întotdeauna vaze de diferite înălțimi și numere inegale, dar care ar trebui să aibă material sau culoare în comun.  

  • Lumina

Ține cont de acest sfat, în general aplicabil: pentru mai mult confort în camera de zi trebuie să decorezi după bunul plac cu accesorii pentru casă și idei de decor personal? Însă, în nici un caz nu ar trebui să lași iluminatul din sufragerie la un singură plafon, care se află de obicei în mijlocul camerei,  exact acolo unde atârnă candelabrul. Livingului i se oferă mult mai multă adâncime și structură cu diferite surse de lumină plasate la înălțimi diferite. Alege cel puțin o lampă de masă care va acorda încăperii un aspect cu totul special și intim.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close