Antena 3 CNN Actualitate A apărut o nouă escrocherie în România. Atenție pe ce dați banii!

A apărut o nouă escrocherie în România. Atenție pe ce dați banii!

A apărut o nouă escrocherie în România. Atenție pe ce dați banii!
26 Mar 2018   •   10:46

O nouă escrocherie a apărut pe internet, adresată de data aceasta celor care speră în obţinerea unor câştiguri uriaşe de pe urma pariurilor sportive, fie că este vorba despre curse de cai sau fotbal, ba chiar şi predicţii privind pieţele bursiere.

“Vând program predicţii pariuri, creat în Microsoft Excel. Programul indică cotele reale şi probabilităţile reale pentru fiecare tip de pariu din lumea fotbalului, ţinând cont de golurile marcate de echipe de-a lungul sezonului. Cu acest software puteţi estima exact probabilităţile pentru fiecare tip de pariu pentru meciurile de fotbal, aflând de asemenea şi cotele reale, după cum bookmakeri creează cotele pentru un meci de fotbal”, se arată într-unul dintre anunţuri, scrie Adevărul.

“Pachetele software pentru pariat promit prezicerea cu acurateţe a rezultatelor de la cursele de cai, evenimente sportive sau fluctuaţiile pieţei bursiere. Sunt promise câştiguri uriaşe în baza rezultatelor anterioare şi a tendinţelor. Însă atunci când software-ul nu funcţionează, despăgubirile sunt greu de dobândit. Escrocii pot taxa sume mari pentru aceste sisteme, variind între 1000 - 15.000 de dolari”, scrie InfoCons.

Ținta acestora este reprezentantă de persoane cu profesii sau persoane care se apropie de pensionare.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close