Antena 3 CNN Actualitate A coborât din maşină să cumpere miere de albine, dar a fost accidentat mortal. La volan era un fost prefect de Suceava

A coborât din maşină să cumpere miere de albine, dar a fost accidentat mortal. La volan era un fost prefect de Suceava

Un tânăr de 34 de ani a murit într-un accident bizar produs pe drumul european E85, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni. Victima a coborât din propria mașină și a vrut să meargă să cumpere miere de albine de la un vânzător aflat în zonă, atunci când a fost lovit de o altă mașină.

A coborât din maşină să cumpere miere de albine, dar a fost accidentat mortal. La volan era un fost prefect de Suceava
Sursa foto: Foto: video.monitorulsv.ro
19 Feb 2020   •   13:47

Potrivit Monitorul de Suceava, la volanul mașinii care l-a lovit pe tânăr se afla Ioan Băncescu, fost prefect de Suceava, în vârstă de 73 de ani.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă că bărbatul care a murit circula la volanul unei maşini pe direcţia dinspre Suceava spre Fălticeni şi a oprit pentru a cumpăra miere de albine de la un vânzător aflat peste drum. El a coborât din maşină şi a dat să traverseze E 85, deşi se pare că văzuse maşina care venea dinspre Fălticeni. Pietonul a continuat să treacă, aparent inexplicabil, fiind lovit în plin.

Zona în care s-a produs accidentul este în afara localităţii.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Ioan Băncescu a fost senator, deputat şi prefect al judeţului Suceava, în perioada 1992-1996.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close