Antena 3 CNN Actualitate A confundat maşinile cu popicele. După ce a băut jumătate de litru de whiskey s-a urcat la volan şi a făcut praf 5 autoturisme

A confundat maşinile cu popicele. După ce a băut jumătate de litru de whiskey s-a urcat la volan şi a făcut praf 5 autoturisme

A confundat maşinile cu popicele. După ce a băut jumătate de litru de whiskey s-a urcat la volan şi a făcut praf 5 autoturisme
de O.P.    |    11 Noi 2013   •   05:53

Un şofer din Bucureşti a reuşit să distrugă cinci maşini în mai puţin de zece secunde. L-a ajutat şi alcoolul, deoarece băuse bine cu prietenii înainte să urce la volan. Le-a lovit după care abia a reuşit să lege două cuvinte în faţa poliţiştilor.

Un alt şofer însă a fost prins de poliţişti cu un litru de vin la volan. Era profesionist şi nu a văzut nimic rău în a bea câte un pahar de vin în timp ce conducea.

Martorii spun că bărbatul conducea haotic înainte de accident:

Când a realizat ce a făcut s-a dat jos de la volan şi a aşteptat liniştit poliţiştii care au constatat că avea o alcolemie de 1,05 la mie alcool pur în aerul expirat.

Când a trebuit să le spună poliţiştilor cum s-a petrecut accidentul, bărbatul nu a fost prea coerent.

Când a văzut că este filmat, bărbatul a devenit recalcitrant:

Un alt şofer, profesionist de această dată, s-a gândit că băutul acasă este mult prea banal aşa că a vrut să încerce senzaţia în timpul serviciului, la volan. 

Când l-au oprit poliţiştii de la rutieră şoferul avea sticla de un litru de vin chiar pe bordul maşinii, iar la picioare o cutie goală de bere. Alcolemia : 1,12 la mie. Atât el, cât şi celălalt conducător auto au rămas pietoni şi s-au ales cu dosare penale pentru că au condus sub influenţa alcoolului.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close