Antena 3 Actualitate A dispărut de Ziua Îndrăgostiţilor şi a fost găsit de Dragobete. Tânărul dispărut în Capitală, găsit mort

A dispărut de Ziua Îndrăgostiţilor şi a fost găsit de Dragobete. Tânărul dispărut în Capitală, găsit mort

24 Feb 2013   •   21:36
A dispărut de Ziua Îndrăgostiţilor şi a fost găsit de Dragobete. Tânărul dispărut în Capitală, găsit mort
Sursa foto: Foto:Facebook

Tânărul dispărut în Capitală după o petrecere de Valentine's Day în club a fost descoperit  fără viaţă, în Dâmboviţa. Familia nu s-a lăsat şi l-a căutat cu detectivii particulari.

Rudele îşi pierduseră speranţa că ar mai putea fi în viaţă după ce, dimineaţă, pe malul apei au fost găsite câteva din lucrurile tânărului.

Întreaga zi, prietenii tânărului, dar şi poliţişti ajutaţi de un câine, au bătut malul Dâmboviţei de la un capăt la altul, încercând să găsească un indiciu, în timp ce scafandrii căutau cadavrul în apă.

Din păcate, scenariul de care se temea toată lumea s-a adeverit. Cu puţin înainte să se lase seara, când toată lumea era gata să renunţe, scafandrii au adus la suprafaţă trupul neînsufleţit.

Până acum, nimeni nu ştie cum a ajuns tânărul în apă. Anchetatorii iau în calcul o posibilă sinucidere, mai ales că în ultima vreme era abătut. Lucru care se vede şi în imaginile suprinse la o petrecere.
×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close