Antena 3 CNN Actualitate A furat peste 1,8 milioane de euro şi şi-a cumpărat 36 de apartamente. Cum a vrut să iasă din sărăcie o contabilă din Cluj

A furat peste 1,8 milioane de euro şi şi-a cumpărat 36 de apartamente. Cum a vrut să iasă din sărăcie o contabilă din Cluj

A furat peste 1,8 milioane de euro şi şi-a cumpărat 36 de apartamente. Cum a vrut să iasă din sărăcie o contabilă din Cluj
Sursa foto: Foto: newschannel6now.com
10 Aug 2012   •   23:54

A vrut să iasă din sărăcie şi a găsit modalitatea ideală, însă doar pentru puţin timp. O contabilă din Cluj a furat peste 1,8 milioane de euro, în doar 14 luni, din conturile unei Agenţii. Cu banii furaţi, femeia şi-a cumpărat 36 de apartamente.

Aceasta
a falsificat, împreună cu soţul său, ordine de plată în valoare de aproape 2 milioane euro. Banii i-a transferat din contul Agenţiei, în contul unei societăţi la care era asociat si administrator.

Cu banii obţinuţi, aceasta şi-a cumpărat în localitatea Floreşti din judeţul Cluj zeci de apartamente. Pe unele le-a vândut în rate.

Cumpărătorii se tem acum să nu îşi piardă casele. În alte case stau gratuit rudele şi prietenii hoaţei.

Fosta contabilă şi-a recunoscut fapta şi le-a declarat anchetatorilor că a furat banii pentru că s-a săturat de sărăcie şi a vrut să se îmbogăţească. Conducerea agenţiei susţine că, pe viitor, va face controale mai dese şi mai eficiente. 

"Ne-a afectat capacitatea noastră de a ne implica în noile proiecte de investiţii pe care le-am planificat. Noi sperăm să gestionăm toata această situaţie şi să ieşim întăriţi din această provocare", a declarat Claudiu Coşier, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională de Nord - Vest (ADRNV)

Femeia a fost arestată preventiv pentru 29 de zile iar soţul ei este şi el urmărit penal pentru complicitate la înşelăciune şi spălare de bani.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close